Stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional pentru anul școlar 2019-2020

Ministerul Educației Naționale a publicat calendarul etapelor și actiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățămantul dual și în învățămantul profesional, pentru anul școlar 2019-2020.

Pentru învățămantul dual, operatorii economici interesati transmit, pâna la data de 23 noiembrie 2018, la Centrul National de Dezvoltare a Invatamantului Profesional si Tehnic, solicitarile de școlarizare în învățămantul dual. Solicitările se transmit prin e-mail la adresa vet@tvet.ro.

Pentru învățămantul profesional, operatorii economici înaintează unităților de învățămant profesional și tehnic partenere solicitările de școlarizare, pâna la data de 23 noiembrie 2018. In absența unui parteneriat al operatorului economic cu o unitate de învățămant profesional și tehnic, operatorul economic transmite solicitarea de școlarizare la Inspectoratul Scolar Judetean Mureș, prin e-mail la adresa office@edums.ro sau la numarul de fax 0265218473.

Modelele de solicitare de școlarizare, calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare pentru anul școlar 2019-2020, lista calificărilor profesionale și documentele normative referitoare la organizarea și funcționarea învățămantului dual și a învățămantului profesional, sunt disponibile mai jos.
●   Materiale de prezentare a formelor de invatamant profesional si dual pentru operatorii economici

●   Metodologia de organizare si functionare a invatamantului profesional

●   Metodologia de organizare si functionare a invatamantului dual

●   Structura de pregatire in invatamantul profesional

●   Solicitare de scolarizare in invatamantul profesional pentru anul scolar 2019-2020

●   Solicitare de scolarizare in invatamantul dual pentru anul scolar 2019-2020

●   Calendarul etapelor si actiunilor pentru stabilirea cifrei de scolarizare in invatamantul dual si in invatamantul profesional, pentru anul scolar 2019-2020